Huisarts in Delft Noord: Vermeertoren

Bij Gezondheidscentrum Vermeertoren kunt u terecht voor een huisarts in het noorden van Delft. Bekijk op onze teampagina welke zorgverleners bij ons werken. U kunt bij ons terecht met lichamelijke en psychische gezondheidsklachten.

De huisarts gaat met u in gesprek en beoordeelt uw vraag. In sommige gevallen kunnen we uw klacht snel verhelpen of wordt er medicatie voorgeschreven. In andere gevallen verwijst de dokter u door naar één van de andere zorgverleners binnen deze vestiging van Arts en Zorg of naar het ziekenhuis.

Voor kleine onderzoeken of een snelle, eenvoudige behandeling werken we ook met het assistentenspreekuur. Ook doen we in deze huisartsenpraktijk uitgebreid onderzoek en kunt u terecht voor chronische zorg.

Inschrijven bij huisarts in Delft Noord

Wilt u zich inschrijven bij Gezondheidscentrum Vermeertoren in Delft? Klik dan op onderstaande button om naar het inschrijfformulier te gaan. 

Direct inschrijven

Afspraak maken bij huisarts in Delft Noord

Wilt u een afspraak maken bij ons Gezondheidscentrum Vermeertoren in Delft? Dat doet u heel makkelijk op de afspraakpagina

Huisartsenpost Delft (HAP Delft)

Heeft u 's avonds, 's nachts of in het weekend met spoed een huisarts nodig? Bel dan met de huisartsenpost via telefoonnummer  015 - 251 1930 (Huisartsenpost Delft). Is er sprake van een levensbedreigende situatie? Bel dan altijd 112.