Gezondheidscentrum Voorhof

Welkom bij Gezondheidscentrum Voorhof in Delft zuid.  In dit centrum brengen wij verschillende typen zorg samen. Onze huisartsen werken samen met diëtisten, psychologen en fysiotherapeuten, die veelal in hetzelfde pand zijn gevestigd.

Ook kunt u bij ons terecht voor veel soorten onderzoek, zoals: bloedafname, urineonderzoek en longfunctieonderzoek. Voor mensen met een chronische aandoening heeft Arts en Zorg speciale zorgprogramma's ontwikkeld. Voor relatief eenvoudige onderzoeken zoals oren uitspuiten of bloeddruk meten, kunt u terecht bij onze doktersassistenten.

Huisartsenpost Schievliet (HAP Schievliet)

Na openingstijden kunt u in geval van spoed bellen met de huisartsenpost 015 - 251 1930 (Huisartsenpost Schievliet). Levensbedreigend? Bel dan altijd 112.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

       

 

Bij Gezondheidscentrum Voorhof kunt u terecht voor huisartsenzorg, inclusief chronische zorg, psychologische zorg en uitgebreide onderzoeksmogelijkheden. Verder kunt u in het pand terecht voor diëtetiek, fysiotherapie en tandarts. Klik hieronder om het volledige zorgaanbod te bekijken.  

Volledig zorgaanbod

Zelf uw gezondheidszaken online regelen

Arts en Zorg staat voor innovatie.U kunt daarom zowel telefonisch een afspraak maken of een herhaalrecept aanvragen als online via Gezond.nl. U wordt gevraagd om in te loggen met uw DigiD. Heeft u een vraag? Chat dan online met onze online assistent. 

Daarnaast kunt u ook online de uitslag van uw bloedonderzoek terugvinden of wijzigingen in uw gegevens aanbrengen..

Team Voorhof

Onze huisartsenpraktijk is NHG-geaccrediteerd. Dit betekent dat wij continu en systematisch werken aan de verbetering van onze zorgkwaliteit. 

Benieuwd welke zorgverlener u gaat helpen? Hier leert u alvast ons team kennen.