Huisartsenpraktijk in Delft: Gezondheidscentrum Voorhof

Welkom bij Gezondheidscentrum Voorhof, een gezondheidscentrum en huisartsenpraktijk van Arts en Zorg in Delft. Onze praktijk is NHG-geaccrediteerd. Dit betekent dat wij continu en systematisch werken aan de verbetering van onze zorgkwaliteit.

Onze huisartsen en doktersassistenten zijn u graag van dienst met betrekking tot uw lichamelijke zorgen. U kunt bij ons terecht op afspraak op maandag t/m vrijdag tussen 08.00-17.00 uur. Gedurende die tijd zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

Liever online een afspraak plannen bij uw huisarts? Dat kan! Dit kunt u doen via het speciale portaal ‘Mijn Arts en Zorg’.

Huisarts Delft en andere diensten

Naast de reguliere huisartsenzorg kunt u bij onze huisartsenpraktijk in Delft ook terecht voor bloedprikken, fysiotherapie en psychologische zorg. Tevens werken wij nauw samen met lokale diëtisten.

Onze huisartsenpraktijk is goed bereikbaar en beschikt over ruime gratis parkeergelegenheid.

Balie voorhof

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

       

 

Bij Gezondheidscentrum Voorhof kunt u terecht voor huisartsenzorg, inclusief chronische zorg, psychologische zorg en uitgebreide onderzoeksmogelijkheden. Verder kunt u in het pand terecht voor diëtetiek, fysiotherapie en tandarts. Klik hieronder om het volledige zorgaanbod te bekijken.  

Volledig zorgaanbod

Veilige uitwisseling medische gegevens

Uw huisartsenpraktijk heeft zich aangesloten op het Landelijk Schakelpunt (LSP).

Lees verder »

Hoe beoordelen onze patiënten Gezondheidscentrum Voorhof?

7,3 Afspraken
7,8 Centrum
8,0 Zorgverlening