Gezondheidscentrum Voorhof in Delft

Welkom bij Gezondheidscentrum Voorhof van Arts en Zorg. In deze huisartsenpraktijk in Delft-Zuid brengen wij verschillende typen zorg samen. Onze huisartsen werken samen met diëtisten, psychologen en fysiotherapeuten, die veelal in hetzelfde pand zijn gevestigd.

Ook kunt u bij ons terecht voor veel soorten onderzoek, zoals: bloedafname, urineonderzoek en longfunctieonderzoek. Voor mensen met een chronische aandoening heeft Arts en Zorg speciale zorgprogramma's ontwikkeld. Voor relatief eenvoudige onderzoeken zoals oren uitspuiten of bloeddruk meten, kunt u terecht bij onze doktersassistenten.

Huisartsenpost Schievliet (HAP Schievliet)

Na openingstijden kunt u in geval van spoed bellen met de huisartsenpost 015 - 251 1930 (Huisartsenpost Schievliet). Levensbedreigend? Bel dan altijd 112.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

       

 

Bij Gezondheidscentrum Voorhof kunt u terecht voor huisartsenzorg, inclusief chronische zorg, psychologische zorg en uitgebreide onderzoeksmogelijkheden. Verder kunt u in het pand terecht voor diëtetiek, fysiotherapie en tandarts. Klik hieronder om het volledige zorgaanbod te bekijken.  

Volledig zorgaanbod

Zelf uw gezondheidszaken online regelen

Arts en Zorg staat voor innovatie.U kunt daarom zowel telefonisch een afspraak maken of een herhaalrecept aanvragen als online via ons patiëntportaal Mijn Arts en Zorg. U wordt gevraagd om in te loggen met uw DigiD. Heeft u een vraag? Chat dan online met onze zorgverleners.

Team huisarts Voorhof

Ons gezondheidscentrum is NHG-gecertificeerd. Dit betekent dat we continu en systematisch werken aan de verbetering van onze zorgkwaliteit.

Ons team zit vol met enthousiaste en gedreven medewerkers. Wilt u onze collega’s alvast beter leren kennen? Kijk dan even op de medewerkerspagina[6] .

 
 

Team huisarts Voorhof

Ons gezondheidscentrum is NHG-gecertificeerd. Dit betekent dat we continu en systematisch werken aan de verbetering van onze zorgkwaliteit.Ons team zit vol met enthousiaste en gedreven medewerkers. Wilt u onze collega’s alvast beter leren kennen? Kijk dan even op medewerkerspagina.

 

Veilige uitwisseling medische gegevens

Uw huisartsenpraktijk heeft zich aangesloten op het Landelijk Schakelpunt (LSP).

Lees verder »

Hoe beoordelen onze patiënten Gezondheidscentrum Voorhof?

8,1 Afspraken
8,2 Centrum
8,5 Zorgverlening