Huisarts in Delft Zuid: Voorhof 

Bij de Huisartsenpraktijk Voorhof kunt u terecht voor een huisarts in het Zuiden van Delft. Bij Voorhof werken twee vrouwelijke huisartsen en een mannelijke huisarts. Op onze teampagina stellen zij zich aan u voor. Bij onze huisartsen kunt u terecht met lichamelijke en psychische gezondheidsklachten.

De huisarts gaat met u in gesprek en beoordeelt uw vraag. In sommige gevallen kunnen we uw klacht snel verhelpen of wordt er medicatie voorgeschreven. In andere gevallen verwijst de dokter u door naar één van de andere zorgverleners binnen deze vestiging van Arts en Zorg of naar het ziekenhuis.

Voor kleine onderzoeken of een snelle, eenvoudige behandeling werken we ook met het assistentenspreekuur. Ook doen we in deze huisartsenpraktijk uitgebreid onderzoek en verlenen we chronische zorg.

Inschrijven bij huisarts in Delft Zuid

Wilt u zich inschrijven bij Gezondheidscentrum Voorhof? Klik dan op onderstaande button om naar het inschrijfformulier te gaan. 

Direct inschrijven

Afspraak maken bij huisarts in Delft Zuid

Wilt u een afspraak maken bij ons Gezondheidscentrum in Delft Zuid? Dat doet u heel makkelijk op de afspraakpagina

Huisartsenpost Schievliet (HAP Schievliet)

Heeft u 's avonds, 's nachts of in het weekend met spoed een huisarts nodig? Bel dan met de huisartsenpost via telefoonnummer 015 - 251 1930 (Huisartsenpost Schievliet). Is er sprake van een levensbedreigende situatie? Bel dan altijd 112.