Werken bij Arts en Zorg

Werken bij een grote organisatie en toch het verschil maken in de praktijk? Dat kan bij Arts en Zorg. Bij Arts en Zorg staan onze medewerkers en patiënten vooraan. Met gezellige hechte teams, creëren we een fijne werkomgeving voor jou.

Je krijgt de voordelen van een groot bedrijf, maar in je dagelijkse werkzaamheden werk je in een kleiner team op de praktijk. Daarnaast bieden we zorg aan veel verschillende doelgroepen. Bijvoorbeeld zorg aan asielzoekers via zusterbedrijf Gezondheidszorg Asielzoekers Nederland (GZA), omdat iedereen goede zorg verdient.

Slimmere zorg in samenwerking met zorgverleners

Bij Arts en Zorg zijn we druk bezig met innoveren en ontwikkelen van de zorg. Hierbij spelen de ervaringen van onze werknemers in de verschillende praktijken een belangrijke rol. Online bieden wij al veel mogelijkheden voor patiënten: chatten met doktersassistenten, videoconsulten en online afspraken, herhaalrecepten en labuitslagen opvragen. Zo verminderen we de werkdruk voor onze zorgverleners en geven we patiënten regie over hun eigen zorg.

Arts en Zorg focust zich op autonomie voor zorgverleners en geeft hen de mogelijkheid eigen ideeën in te brengen ter verbetering van de zorg. Hiervoor starten we allerlei projecten, zoals teleconsultatie, cardiologisch consult op de praktijk en langere consult tijden.

Vacatures bij Arts en Zorg en GZA

Bij ons kun je zorg aanbieden aan verschillende doelgroepen: reguliere zorg, asielzoekerszorg en gedetineerdenzorg. Wil jij samen met ons goede zorg aanbieden en innoveren? Kom dan ons team versterken in een van de vele gezondheidscentra in Nederland. Bekijk hier de vacatures van Arts en Zorg en GZA.