Over Arts en Zorg

Wij bieden in onze gezondheidscentra vernieuwende, klantgerichte geïntegreerde eerstelijnszorg. Dat doen we met 600 collega’s voor 180.000 patiënten, verspreid over het hele land. Huisartsen, fysiotherapeuten, apothekers en psychologische zorgverleners zetten zich iedere dag in voor de gezondheid en vitaliteit van onze patiënten, met hoofd en hart, deskundig en gastvrij. Er wordt veel energie gestoken in vernieuwing en digitale innovaties die de patiënt behulpzaam zijn.   

Onze vijf kernwaarden vertellen je goed waar Arts en Zorg voor staat.

  • Open: Wij zijn transparant in waar wij voor staan, wat we doen en denken; helder en eerlijk.
  • Persoonlijk: Wij hebben een persoonlijke benadering, waarbij we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Onze dienstverlening is georganiseerd rondom onze patiënten.
  • Kundig: Wij bieden kwalitatief hoogstaande dienstverlening, aangeboden door deskundige medewerkers. Dit geldt zowel voor onze zorgverleners als voor de ondersteunende medewerkers. 
  • Doelmatig: Wij bieden, waar mogelijk, zoveel mogelijk zorg onder één dak, zonder lange wachttijden. Door de nauwe samenwerking tussen de verschillende zorgverleners uit de verschillende zorgdisciplines wordt de zorgvraag vlot toebedeeld op het juiste niveau, aan de juiste zorgverlener. 
  • Toekomstgericht: Arts en Zorg blijft continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om haar dienstverlening te verbeteren en efficiënt aan te bieden. Waar nodig vernieuwen wij onszelf. 

Bij Arts en Zorg werken zeer gedreven mensen die samen hard werken en op gepaste momenten ruimte zoeken om te ontspannen. Iedereen krijgt en neemt veel verantwoordelijkheden. Daarbij zijn we transparant, zelfkritisch en staan we open voor veranderingen.

We zijn behulpzaam en trots op wat we doen!