Vacatures GZA

Arts en Zorg levert per 1 januari 2018 onder de naam GZA (GezondheidsZorg Asielzoekers) eerstelijnszorg aan alle asielzoekers in Nederland. Onze teams zetten zich iedere dag in voor de gezondheid en vitaliteit van de bewoners van de asielzoekerscentra, met hoofd en hart, deskundig en gastvrij. We steken veel energie in vernieuwing en digitale innovaties die laagdrempelige zorg voor de asielzoeker mogelijk maken en de zorgverlener ondersteunen in het zorgproces. GZA biedt jou een baan die er toe doet en daar ben je jezelf iedere werkdag weer van bewust. Met elkaar zorgen we er voor dat de asielzoekers altijd toegang hebben tot goede huisartsenzorg. Een uitdagende baan met veel eigen verantwoordelijkheid in een bijzondere werkomgeving waar geen enkele dag hetzelfde is. Werk om trots op te zijn!

Ben jij op zoek naar een functie binnen de asielzoekerszorg? Bekijk dan hieronder onze vacatures die op dit moment bij ons open staan.

Verpleegkundige in Katwijk

Voor ons asielzoekerscentrum in Katwijk zijn wij per direct op zoek naar een verpleegkundige voor 16 tot 32 uur per week.

Lees meer

Verpleegkundige in Utrecht

Voor ons asielzoekerscentrum in Utrecht zijn wij per direct op zoek naar een verpleegkundige voor 16 tot 40 uur per week.

Lees meer

(Waarnemend) huisarts in Arnhem

Voor ons medisch contactcentrum in Arnhem zijn wij op zoek naar een waarnemend huisarts of een huisarts in loondienst die affiniteit heeft met bijzondere doelgroepen (uren in overleg).

Lees meer

Triagisten in Arnhem

Wij zijn op zoek naar triagisten voor het medisch contactcentrum in Arnhem
voor 24-40 uur per week.

Lees meer