Vacatures GZA

Arts en Zorg levert per 1 januari 2018 onder de naam GZA (GezondheidsZorg Asielzoekers) eerstelijnszorg aan alle asielzoekers in Nederland. Onze teams zetten zich iedere dag in voor de gezondheid en vitaliteit van de bewoners van de asielzoekerscentra, met hoofd en hart, deskundig en gastvrij. We steken veel energie in vernieuwing en digitale innovaties die laagdrempelige zorg voor de asielzoeker mogelijk maken en de zorgverlener ondersteunen in het zorgproces. GZA biedt jou een baan die er toe doet en daar ben je jezelf iedere werkdag weer van bewust. Met elkaar zorgen we er voor dat de asielzoekers altijd toegang hebben tot goede huisartsenzorg. Een uitdagende baan met veel eigen verantwoordelijkheid in een bijzondere werkomgeving waar geen enkele dag hetzelfde is. Werk om trots op te zijn!

Ben jij op zoek naar een functie binnen de asielzoekerszorg? Bekijk dan hieronder onze vacatures die op dit moment bij ons open staan.

Meewerkend supervisor in Utrecht

Voor ons team in Utrecht zijn wij op zoek naar een Meewerkend supervisor Medisch Contact Centrum voor 32 uur per week.

Lees meer

Verpleegkundigen regio Noord

Voor onze asielzoekerscentra in de regio Noord zijn wij per direct op zoek naar verpleegkundigen op oproepbasis.

Lees meer

Doktersassistent regio Noord

Voor onze asielzoekerscentra in de regio Noord zijn wij per direct op zoek naar doktersassistenten op oproepbasis.

Lees meer

Triagisten in Arnhem

Wij zijn op zoek naar triagisten voor het medisch contactcentrum in Arnhem
voor 24-40 uur per week.

Lees meer

Verpleegkundige Baexem en omgeving

Voor onze asielzoekerscentra in Baexem en omgeving zijn wij per direct op zoek naar:1 fulltime verpleegkundige of 2 parttime verpleegkundigen.

Lees meer

Waarnemend huisarts voor regiediensten vanuit huis

Voor ons medisch contactcentrum in Arnhem zijn wij op zoek naar een waarnemend huisarts of een huisarts in loondienst die affiniteit heeft met bijzondere doelgroepen.

Lees meer

(Waarnemend) huisarts in Arnhem

Voor ons medisch contactcentrum in Arnhem zijn wij op zoek naar een waarnemend huisarts of een huisarts in loondienst die affiniteit heeft met bijzondere doelgroepen (uren in overleg).

Lees meer

Huisarts in Arnhem en Zutphen

Voor het asielzoekerscentrum Elderhoeve in Arnhem zijn wij op zoek naar een huisarts voor 2 dagen per week. Voor het asielzoekerscentrum in Zutphen zijn wij op zoek naar een huisarts voor twee dagdelen per week.

Lees meer

Doktersassistent regio Noord- Holland

Voor onze asielzoekerscentra in de regio Noord – Holland zijn wij per direct op zoek naar een doktersassistent op oproepbasis.

Lees meer

Doktersassistenten op oproepbasis

Voor ons asielzoekerscentrum in de provincies Zeeland, Zuid-Holland, Noord- Holland, Flevopolder en Utrecht zijn wij per direct op zoek naar doktersassistenten op oproepbasis.

Lees meer

GZ Psycholoog meerdere regio's

Wij zoeken een GZ psycholoog voor 16 - 24 uur per week in meerdere regio's.

Lees meer

Verpleegkundig Specialist meerdere regio's

Wij zoeken een verpleegkundig specialist voor 16 - 24 uur per week – meerdere regio’s.

Lees meer