Huisartsenpraktijk Westeinde

Welkom bij Huisartsenpraktijk Westeinde in Den Haag. In dit centrum brengen wij verschillende type zorg samen. Onze huisartsen werken samen met praktijkondersteuners en POH-GGZ.

Ook kunt u bij ons terecht voor verschillende soorten onderzoek, zoals: urineonderzoek, longfunctietest en 24-uurs bloeddrukmetinglongfunctietest. Voor mensen met een chronische aandoening heeft Arts en Zorg speciale zorgprogramma’s ontwikkeld. Voor relatief eenvoudige onderzoeken zoals oren uitspuiten of bloeddruk meten, kunt u terecht bij onze doktersassistenten.

Huisartsenpost Hadoks (HAP Hadoks)

Buiten kantoortijden kunt u in geval van spoed bellen met de huisartsenpost 070 - 346 9669 (website Hadoks). Levensbedreigend? Bel dan altijd 112.

Zelf uw gezondheidszaken online regelen

Arts en Zorg staat voor innovatie. Dat betekent dat we het u zo makkelijk mogelijk willen maken. U kunt daardoor niet alleen telefonisch een afspraak maken of een herhaalrecept aanvragen, dat kan ook simpel online via gezond.nl. U wordt gevraagd om in te loggen met uw DigiD. Heeft u een vraag? Chat dan met onze online assistent.

Daarnaast kunt u ook online de uitslag van uw bloedonderzoek terugvinden of wijzigingen in uw gegevens aanbrengen.

Wegens het Coronavirus is het momenteel niet mogelijk om online afspraken te maken. Herhaalrecepten kunnen nog wel via het online portaal aangevraagd worden.