Afspraken

Huisartsenzorg

Voor het maken van een afspraak bij de huisarts, praktijkondersteuner, of de assistent of voor psychologische zorg kunt u ons bereiken op 070 - 388 84 06. Wij zijn maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur. Online kunt u een afspraak maken door het afspraakformulier in te vullen?

Bijzonderheden afspraken

Extra tijd nodig?

Een regulier consult bij de huisarts duurt vijftien minuten. U kunt deze telefonisch inplannen of via Mijn Arts en Zorg. Wanneer u extra tijd nodig denkt te hebben, kunt u het best telefonisch contact opnemen en dit aangeven bij de doktersassistent. Er kan dan een dubbel consult voor u worden ingepland van 30 minuten.

Zeg uw afspraak tijdig af in verband met wegblijftarief

Het kan gebeuren dat u niet op een afspraak kunt komen. Als u de afspraak niet door kunt laten gaan, vragen wij u tijdig - minimaal 24 uur van tevoren - af te zeggen. Een andere patiënt kan dan van deze afspraak gebruik maken.

Wij sturen u een rekening als u de afspraak niet tijdig afzegt. Het tarief bedraagt €25,00. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet. Dit beleid is conform de richtlijn van de Landelijke Huisartsenvereniging.

Let op: het wegblijftarief van €25,00 geldt voor de huisartsenzorg. Voor afspraken bij andere disciplines zoals de diëtist worden andere wegblijftarieven gehanteerd. 

 

Goed voorbereid naar uw afspraak?

Soms kan het lastig zijn om goed uit te leggen wat uw gezondheidsvraag of -klacht is. Daarom hebben we een korte vragenlijst die u kunt gebruiken om voor uzelf overzicht te creëren, ter voorbereiding op uw afspraak. Zo kunt u gemakkelijker aan onze zorgverleners vertellen waar u mee zit en kunnen zij u beter helpen.

Bekijk de vragenlijst hier.