Gezondheidscentrum Winschoten in Winschoten

Onze medewerkers helpen u graag met uw vragen over uw gezondheid. U kunt bij ons terecht op afspraak op maandag t/m vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur. Tijdens onze openingstijden kunt u telefonisch een afspraak plannen. Daarnaast kunt u op ieder gewenst moment online een afspraak maken, via het speciale portaal 'Mijn Arts en Zorg'. Via dit portaal kunt u ook herhaalrecepten aanvragen. Onze huisartsenpraktijk is NHG-geaccrediteerd. Dit betekent dat wij continu en systematisch werken aan de verbetering van onze zorgkwaliteit. 

 

Huisartsenpost Winschoten (Doktersdienst Groningen)

Na openingstijden kunt u in geval van spoed bellen met de huisartsenpost 0900 - 9229 (Doktersdienst Groningen). Levensbedreigend? Bel dan altijd 112.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

         

 

Bij Gezondheidscentrum Winschoten kunt u terecht bij huisartsen, apotheek, fysiotherapeuten en een diëtist en voor psychologische zorg. Klik hieronder om het volledige zorgaanbod te bekijken.

Volledig zorgaanbod

Zorggebied

Ons gezondheidscentrum is gelegen in het centrum van Winschoten en is goed bereikbaar met eigen vervoer en openbaar vervoer. Er is onbetaalde parkeergelegenheid naast het gebouw en in de omliggende straten.

Het zorggebied van onze praktijk is uitgestrekt. Het loopt van de grens met Duitsland en Bad Nieuweschans t/m Heiligerlee. Het geografisch zorggebied binnen ons gezondheidscentrum bestaat uit de volgende postcodes;

  • Omgeving Winschoten: 9671 t/m 9675 Winschoten, 9677 Heiligerlee en 9685 Blauwestad;
  • Omgeving Bad Nieuweschans: 9693 Bad Nieuweschans, 9696 Klein Ulsda, 9691 Oudezijl, 9687 Nieuw Beerta, 9688 Drieborg, 9687 Oudezijl en 9686 Ulsda.

Wij nemen alleen nieuwe patiënten aan woonachtig binnen dit zorggebied. Bevindt u zich buiten het zorggebied of verhuist u buiten dit zorggebied, dan zullen wij u verwijzen naar een praktijk bij u in de buurt. Patiënten die buiten ons zorggebied wonen kunnen wij namelijk niet thuis bezoeken, omdat wij gebonden zijn aan wettelijke afspraken over de aanrijtijden bij spoedvisites.

 

Huisartsen

Mw. F.S. Hassankhan
Mw. T.M.M. Kornalijnslijper
Mw. M.B. van der Krieke
Mw. F.M. Moedt
Mw. N. Pop-Stefanija 
Dhr. H. Talens 
Mw. C.H. de Voogd
 

Alle medewerkers

Nieuw "Mijn Arts en Zorg"

Via Mijn Arts en Zorg kunt u eenvoudig een afspraak maken of uw herhaalmedicatie bestellen.

Lees verder »

Hoe beoordelen onze patiënten Gezondheidscentrum Winschoten?

8,3 Afspraken
8,1 Centrum
8,6 Zorgverlening