Gezondheidscentrum Winschoten: Uw huisarts in Winschoten

Welkom bij Gezondheidscentrum Winschoten, een gezondheidscentrum en huisartsenpraktijk van Arts en Zorg in het voormalig Kantongerechtsgebouw aan de Nassaustraat in Winschoten. Wij hebben ook een dependance in Bad Nieuweschans. Onze praktijk is NHG-geaccrediteerd. Dit betekent dat wij continu en systematisch werken aan de verbetering van onze zorgkwaliteit.

Onze huisartsen en doktersassistenten zijn u graag van dienst met betrekking tot uw lichamelijke zorgen. U kunt bij ons terecht op afspraak op maandag t/m vrijdag tussen 08.00-17.00 uur. Gedurende die tijd zijn wij ook telefonisch bereikbaar.

Liever online een afspraak plannen bij uw huisarts? Dat kan! Dit kunt u doen via het speciale portaal ‘Mijn Arts en Zorg’.

Huisarts Winschoten en andere diensten

Naast de reguliere huisartsenzorg kunt u bij onze huisartsenpraktijk in Winschoten ook terecht voor bloedprikken, fysiotherapie en psychologische zorg. Tevens hebben wij een apotheek in het pand en werken we nauw samen met lokale diëtisten.

Balie

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

         

 

Bij Gezondheidscentrum Winschoten kunt u terecht bij huisartsen, apotheek, fysiotherapeuten en een diëtist en voor psychologische zorg. Klik hieronder om het volledige zorgaanbod te bekijken.

Volledig zorgaanbod

Nieuw "Mijn Arts en Zorg"

Via Mijn Arts en Zorg kunt u eenvoudig een afspraak maken of uw herhaalmedicatie bestellen.

Lees verder »

Hoe beoordelen onze patiënten Gezondheidscentrum Winschoten?

8,2 Afspraken
8,0 Centrum
8,4 Zorgverlening