Waarom DocLine?

Met de huidige online mogelijkheden kan de huisartsenzorg makkelijker en sneller, terwijl het persoonlijke aspect behouden blijft. In een DocLine praktijk helpen huisartsen hun patiënten grotendeels op afstand via een telefonisch of videoconsult. Hierdoor maken we zorg ook bereikbaar in krimpgebieden of gebieden waar huisartsenpraktijken geen nieuwe patiënten meer aannemen.  

Daarnaast bieden onze online innovaties onze patiënten meer inzicht in en regie over hun zorgzaken. Zo maakt DocLine uw huisartsenzorg makkelijk, snel en altijd dichtbij.

Digitale zorg

Patiënten plannen snel en eenvoudig een telefonisch of videoconsult in met de huisarts. Ook bieden we een chat met zorgverleners aan voor kleine zorgvragen.

Online patiëntenportaal

Patiënten regelen zelf eenvoudig en veilig hun zorgzaken via de online patiëntenomgeving Gezond.nl. Zoals het maken van een afspraak, aanvragen van een herhaalrecept, bekijken van labuitslagen en het inzien van het medisch dossier.

Ruimere bereikbaarheid

Patiënten kunnen ook ’s avonds, in het weekend en op feestdagen chatten of een online consult hebben met onze zorgverleners.


Contact

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen? Of wilt u meer weten over de samenwerkingsmogelijkheden met Arts en Zorg? Neem dan vrijblijvend contact op met Tieme Leenders, regiomanager Arts en Zorg via e-mail tleenders@artsenzorg.nl of telefoonnummer 06 – 1123 4657. Hij denkt graag met u mee.

Meer over Arts en Zorg