HuisartsDichtbij

Meer tijd en aandacht voor uw patiënt met makkelijkere en slimmere zorg 

Al sinds 2016 ontwikkelt Arts en Zorg digitale diensten om zorg makkelijker en slimmer te maken. HuisartsDichtbij is het online patiëntenplatform van deze diensten. HuisartsDichtbij biedt patiënten meer regie en inzicht in hun zorg in een beveiligde patiëntomgeving. Patiënten kunnen bijvoorbeeld hun medisch dossier of labuitslagen bekijken, chatten met een zorgverlener of zelf een herhaalrecept aanvragen. Zo kunt u zich weer volledig richten op het bieden van de beste zorg voor uw patiënt. Benieuwd hoe HuisartsDichtbij u ondersteunt?

Ga naar HuisartsDichtbij

Veilig & betrouwbaar

HuisartsDichtbij hecht veel waarde aan de veiligheid van gegevens. Daarom heeft HuisartsDichtbij hoge beveiligingstandaarden en heeft zowel het NEN-7510 en MedMij-certificaat.    

Laagdrempelig & vertrouwd

Via HuisartsDichtbij vinden uw patiënten snel het antwoord op hun gezondheidsvraag of stellen ze deze eenvoudig aan zorgverleners, bijvoorbeeld via een e-consult. 

Altijd bereikbaar

HuisartsDichtbij is op elk moment toegankelijk. Onze innovatieve diensten zijn ook ‘s avonds of in het weekend te gebruiken, zoals chatten met een zorgverlener of een videoconsult met de huisarts.

Diensten van HuisartsDichtbij

HuisartsDichtbij vergroot de vitaliteit en gezondheid van patiënten door hen meer inzicht en gemak in hun gezondheid te bieden. Dat doen wij met onderstaande diensten. HuisartsDichtbij is gebruiksvriendelijk voor minder taalvaardige patiënten. Pharos heeft hierbij meegekeken. HuisartsDichtbij krijgt gemiddeld een 8,4 van patiënten. Een implementatiemanager begeleidt de implementatie van HuisartsDichtbij.  

Chatten met een zorgverlener

Chatten met een zorgverlener

Chatten met een zorgverlener op HuisartsDichtbij

Online afspraak maken

Online afspraak maken

Online afspraak maken via HuisartsDichtbij

Videoconsult

Videoconsult

Videoafspraak met zorgverlener via HuisartsDichtbij

E-consult sturen via beveiligde berichten

E-consult sturen via beveiligde berichten

E-consult versturen via HuisartsDichtbij

Herhaalrecepten aanvragen

Herhaalrecepten aanvragen

Herhaalrecepten aanvragen via HuisartsDichtbij

Labuitslagen bekijken

Labuitslagen bekijken

Labuitslagen bekijken via HuisartsDichtbij

Medisch dossier inzien

Medisch dossier inzien

Medisch dossier bekijken op HuisartsDichtbij

Contact

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen? Of wilt u meer weten over de samenwerkingsmogelijkheden met Arts en Zorg? Neem dan vrijblijvend contact op met Tieme Leenders, regiomanager Arts en Zorg via e-mail tleenders@artsenzorg.nl of telefoonnummer 06 – 1123 4657. Hij denkt graag met u mee.

Meer over Arts en Zorg