HuisartsDichtbij

Wat is HuisartsDichtbij?

HuisartsDichtbij is onze digitale patiëntenomgeving. Hier regelt u uw zorg eenvoudig online. Zo heeft u altijd toegang tot betrouwbare informatie over uw gezondheid en heeft u snel contact met de zorgverleners van uw huisartsenpraktijk. HuisartsDichtbij is een initiatief van Arts en Zorg. 

 

Wat kan ik doen als ik technische problemen heb op HuisartsDichtbij?

Het kan zijn dat u technische problemen met HuisartsDichtbij ervaart doordat deze website niet werkt met Internet Explorer. HuisartsDichtbij kunt u wel gebruiken met Google Chrome, Mozilla Firefox en Safari. 

Voor ieder ander technisch probleem, kunt u contact met ons opnemen via de chat. Deze is iedere dag geopend tussen 07.00 en 21.00 uur.

Wat kan ik op HuisartsDichtbij doen?

Door in te loggen op HuisartsDichtbij kunt u:

  • Online afspraken maken met uw zorgverlener;
  • herhaalrecepten aanvragen;
  • uw labuitslagen bekijken;
  • uw medisch dossier inzien;
  • chatten met onze zorgverleners.

Wie werken er bij HuisartsDichtbij?

Een team met verschillende kwaliteiten is werkzaam op ons kantoor in Amsterdam. Samen werken we hard aan het ontwikkelen en uitvoeren van zorginnovaties die het regelen van uw zorgzaken eenvoudiger maken. 

Het team van zorgverleners die u spreekt via de chat van HuisartsDichtbij bestaat uit gediplomeerde doktersassistenten, triagisten en huisartsen. Deze zorgverleners werken allemaal bij Arts en Zorg. De zorgverleners beantwoorden afwisselend de chat en beantwoorden vragen vanuit heel Nederland. Het kan dus zijn dat u wordt geholpen door een zorgverlener die werkzaam is bij een andere praktijk dan waar u zelf staat ingeschreven.