Samenwerkingspraktijken  

Arts en Zorg ondersteunt al ruim tien jaar zelfstandige huisartsen bij hun dagelijkse praktijkvoering en innovaties in de huisartsenzorg. Afhankelijk van uw behoeften, kijken we samen naar de gewenste ondersteuning. Zo zorgen we samen voor toekomstbestendige zorg en houdt u meer tijd over voor de zorg van uw patiënten.

Meer over samenwerkingspraktijken


"Ons team wordt op allerlei vlakken deskundig ondersteund. Hierdoor kan ik mij focussen op de patiëntenzorg, terwijl wij gezamenlijk ook stappen zetten in o.a. taakherschikking en digitalisering en daarmee de toekomstbestendigheid van mijn praktijk."

Chatten met een zorgverlener op HuisartsDichtbij

HuisartsDichtbij

De digitale patiëntomgeving HuisartsDichtbij is een initiatief van Arts en Zorg en is ontwikkeld op basis van ervaringen van zorgverleners bij Arts en Zorg. Via HuisartsDichtbij bieden we verschillende digitale diensten aan. Zo maken we zorg makkelijker en slimmer zowel voor patiënten als zorgverleners. Denk hierbij aan herhaalrecepten aanvragen, online afspraak maken of chatten met een zorgverlener. Inmiddels is HuisartsDichtbij uitgegroeid tot een digitale patiëntomgeving, waar meer dan 330.000 patiënten en honderden zorgverleners gebruik van maken.

Meer informatie over Huisartsdichtbij 


Gezond.nl

Gezond.nl is een nieuwe vorm van huisartsenzorg waarbij we lokale huisartsen ondersteunen met digitale zorg. Patiënten ontvangen digitale zorg wanneer het kan en zorg in de praktijk wanneer dat nodig is. Via de Gezond.nl app kunnen patiënten direct met een huisarts chatten, foto’s versturen en wanneer nodig videobellen.  Met de introductie van Gezond.nl zetten we digitale middelen in om de werkdruk van zorgprofessionals op de lokale huisartsenpraktijk te verminderen. Tegelijkertijd komen we tegemoet aan de behoefte van patiënten om meer regie te hebben over hun gezondheid wanneer en waar zij dat willen. Zo kunnen zij voor digitale zorg ook buiten de reguliere openingstijden terecht. 

Ga naar Gezond.nl


Contact

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen? Of wilt u meer weten over de samenwerkingsmogelijkheden met Arts en Zorg? Neem dan vrijblijvend contact op met Tieme Leenders, regiomanager Arts en Zorg via e-mail tleenders@artsenzorg.nl of telefoonnummer 06 – 1123 4657. Hij denkt graag met u mee.

Meer over Arts en Zorg

Inschrijven bij Arts en Zorg

Uw huisarts is binnen handbereik

Inschrijven is zo geregeld: meld u aan en wij regelen de rest.

Inschrijven als patiënt bij Arts en Zorg

Onze patiënten geven Arts en Zorg gemiddeld een 8,1