Samenwerkingspraktijken  

Arts en Zorg ondersteunt al ruim tien jaar zelfstandige huisartsen bij hun dagelijkse praktijkvoering en innovaties in de huisartsenzorg. Afhankelijk van uw behoeften, kijken we samen naar de gewenste ondersteuning. Zo zorgen we samen voor toekomstbestendige zorg en houdt u meer tijd over voor de zorg van uw patiënten.

Meer over samenwerkingspraktijken


"Ons team wordt op allerlei vlakken deskundig ondersteund. Hierdoor kan ik mij focussen op de patiëntenzorg, terwijl wij gezamenlijk ook stappen zetten in o.a. taakherschikking en digitalisering en daarmee de toekomstbestendigheid van mijn praktijk."

Sonay Zainalabedin
Praktijkhouder samenwerkingspraktijk Novum

Chatten met een zorgverlener op HuisartsDichtbij

HuisartsDichtbij

De digitale patiëntomgeving HuisartsDichtbij is een initiatief van Arts en Zorg en is ontwikkeld op basis van ervaringen van zorgverleners bij Arts en Zorg. Via HuisartsDichtbij bieden we verschillende digitale diensten aan. Zo maken we zorg makkelijker en slimmer zowel voor patiënten als zorgverleners. Denk hierbij aan herhaalrecepten aanvragen, online afspraak maken of chatten met een zorgverlener. Inmiddels is HuisartsDichtbij uitgegroeid tot een digitale patiëntomgeving, waar meer dan 330.000 patiënten en honderden zorgverleners gebruik van maken.

Meer informatie over Huisartsdichtbij 

 

 


DocLine

DocLine is een “digital first” huisartsenpraktijk met een fysieke locatie. Dit betekent dat we zorg op afstand bieden wanneer het kan en fysiek als het moet. In een DocLine praktijk kunnen patiënten veilig en eenvoudig een video- of telefonisch consult met de huisarts inplannen zonder tussenkomst van de doktersassistent. Patiënten kunnen ook ’s avonds en in het weekend online bij een huisarts terecht.

Meer over DocLine

 

 


Contact

Bent u benieuwd hoe wij u kunnen ondersteunen? Of wilt u meer weten over de samenwerkingsmogelijkheden met Arts en Zorg? Neem dan vrijblijvend contact op met Tieme Leenders, regiomanager Arts en Zorg via e-mail tleenders@artsenzorg.nl of telefoonnummer 06 – 1123 4657. Hij denkt graag met u mee.

Meer over Arts en Zorg

Inschrijven bij Arts en Zorg

Uw huisarts is binnen handbereik

Inschrijven is zo geregeld: meld u aan en wij regelen de rest.

Inschrijven als patiënt bij Arts en Zorg

Onze patiënten geven Arts en Zorg gemiddeld een 8,1