Gezondheidscentra

Over onze Arts en Zorg praktijken

In onze praktijken bieden we zorg die vernieuwend en toegankelijk is. We maken in onze praktijken online diensten op grote schaal beschikbaar. Denk hierbij aan chatten met een zorgverlener, online afspraken maken, een videoafspraak met de huisarts of een persoonlijke gezondheidsomgeving waar u al uw zorgzaken makkelijk regelt. Op die manier bieden we al ruim 200.000 patiënten met kwalitatief goede zorg. 

Zorg op afstand via het MCC

MCC is het landelijk Medisch Contact Centrum van Arts en Zorg. Via het MCC kan Arts en Zorg 24/7 huisartsenzorg aanbieden via telefoon, chat of videobellen. Het MCC is één van de vele zorginnovaties van Arts en Zorg voor bereikbare en toegankelijke zorg. Voor het MCC staan dagelijks doktersassistenten, huisartsen en geneeskundestudenten klaar om vragen van patiënten snel te beantwoorden. Het MCC ondersteunt naast de reguliere zorg ook de asielzoekerszorg, militairen zorg en “digital first” praktijk DocLine met zorg op afstand. 


 

Bent u patiënt?

Vind uw praktijk

Arts en Zorg heeft huisartsenpraktijken door heel Nederland. Vind de praktijk bij u in de buurt en schrijf u in.

Bekijk alle praktijken


Bent u huisarts?

Samenwerkingsmogelijkheden

Wilt u innoveren en uw zorg efficiënter inrichten? Ook als zorginstelling of zelfstandig huisarts kunt u gebruikmaken van onze innovatieve oplossingen. We bespreken graag hoe we u kunnen ondersteunen. 

Ga naar Arts en Zorg Zakelijk

Online zorg

Over onze digitale zorgoplossingen

Als we zorg voor iedereen bereikbaar willen maken, is innovatie essentieel. Met onze digitale oplossingen geven we patiënten meer regie over hun zorgzaken en maken we het zorgproces efficiënter. 

HuisartsDichtbij: Een digitale patiëntomgeving waar patiënten zelf alles rondom hun zorg gemakkelijk regelen, zoals het stellen van een korte zorgvraag via de chat met een zorgverlener. Zo krijgt de patiënt snel antwoord op vragen, verkorten we de wachttijd aan de telefoon en houdt de assistent meer tijd over voor andere zorgzaken.

DocLine: de ‘digital first’ huisartsenpraktijk. Hier spreken patiënten hun huisarts als het kan via een telefonische of videoafspraak. Zo hoeven ze alleen naar de praktijk te komen als dat echt nodig is. Ook is online zorg in het weekend en ‘s avonds beschikbaar. 

VitaalBank: een beveiligde, online kluis waar de gebruiker alle persoonlijke patiëntgegevens veilig op één plek terugvindt. Het opvragen van medische gegevens bij verschillende organisaties is met deze oplossing verleden tijd. 


Online zakelijke oplossingen

HuisartsDichtbij: bereikbare zorg voor iedereen 

Besteed minder tijd aan administratie en houd meer tijd over voor goede zorg. Via ons patiëntenportaal HuisartsDichtbij kunnen patiënten veel zorgzaken zelf online regelen.  

Meer over HuisartsDichtbij

DocLine: uw huisarts, online en altijd dichtbij 

In een DocLine praktijk kunnen patiënten veilig en eenvoudig een video- of telefonisch consult met de huisarts inplannen zonder tussenkomst van de doktersassistent. Ook ‘s avonds en in het weekend.

Ontdek alle voordelen van DocLine

VitaalBank: medische gegevens op een veilige manier inzien en delen

Alle medische informatie verzamelt in één persoonlijk, beveiligde kluis. VitaalBank geeft patiënten eenvoudig toegang tot hun eigen medische gegevens. Meer weten? 

Ga naar VitaalBank


Zorg in opdracht

Arts en Zorg levert zorg in opdracht. Deze zorg bieden we als toegang tot zorg anders is dan in de reguliere zorg. We bieden bijvoorbeeld: 

 • Arrestantenzorg bij de politie Haaglanden
   Onze huisartsen en verpleegkundigen werken samen om arrestanten goede huisartsenzorg te geven. 
 • Medische Diensten Krijgsmacht (MDK)
  Samen met Zorgverzekeraar DSW zijn we de uitvoerend verzekeraar voor alle 40.000 actieve militairen in Nederland. 
 • Asielzoekerszorg via GZA
  We vinden dat iedereen recht heeft op goede gezondheidszorg. We bieden huisartsenzorg op ieder asielzoekerscentrum via Gezondheidszorg Asielzoekers (GZA) in opdracht van het COA. We besteden daarbij extra tijd aan de taal- en cultuurverschillen, de leefsituatie en de verschillende zorgbehoeften. Daarnaast organiseren en vergoeden we de zorg aan asielzoekers via Regeling Medische zorg Asielzoekers (RMA).
  Lees meer over GZA

 

 

 

Inschrijven bij Arts en Zorg

Uw huisarts is binnen handbereik

Inschrijven is zo geregeld: meld u aan en wij regelen de rest.

Inschrijven als patiënt bij Arts en Zorg

Onze patiënten geven Arts en Zorg gemiddeld een 8,1