Gezondheidscentra

Over onze Arts en Zorg praktijken

In onze praktijken bieden we zorg die vernieuwend en toegankelijk is. We maken in onze praktijken online diensten op grote schaal beschikbaar. Denk hierbij aan chatten met een zorgverlener, online afspraken maken, een videoafspraak met de huisarts of een persoonlijke gezondheidsomgeving waar u al uw zorgzaken makkelijk regelt. Op die manier bieden we al ruim 200.000 patiënten met kwalitatief goede zorg. 

Bent u patiënt?

Vind uw praktijk

Arts en Zorg heeft huisartsenpraktijken door heel Nederland. Vind de praktijk bij u in de buurt en schrijf u in.

Bekijk alle praktijken

Bent u huisarts?

Samenwerkingsmogelijkheden

Wilt u innoveren en uw zorg efficiënter inrichten? Ook als zorginstelling of zelfstandig huisarts kunt u gebruikmaken van onze innovatieve oplossingen. We bespreken graag hoe we u kunnen ondersteunen. 

Ga naar Arts en Zorg Zakelijk


Medisch Contact Centrum

Ons Medisch Contact Centrum (MCC) ondersteunt organisaties door 24/7 huisartsenzorg op afstand te bieden. Dagelijks helpt het MCC meer dan 250.000 patiënten via de chat, telefoon of video. Daarmee is het MCC een essentieel onderdeel in het duurzaam inrichten van huisartsenzorg. Door zorgverleners flexibel in te zetten en gebruik te maken van innovatieve oplossingen leveren we een belangrijke bijdrage aan het zorgproces.

Het MCC biedt medische zorg en ondersteunt bij praktische zorgzaken. Zo helpen we onder andere met triage en afspraken. Dit doen we zowel voor de reguliere zorg, als voor bijzondere doelgroepen zoals asielzoekers en militairen.

Ontdek de ondersteuning van het MCC

 

 

Triagist bij het Medisch Contact Centrum

Digitale zorg

Als we zorg voor iedereen bereikbaar willen maken, is innovatie essentieel. Met onze digitale oplossingen geven we patiënten meer regie over hun zorgzaken en maken we het zorgproces efficiënter.

HuisartsDichtbij Een digitale patiëntomgeving waar patiënten zelf alles rondom hun zorg gemakkelijk regelen, zoals het stellen van een korte zorgvraag via de chat met een zorgverlener. 

Gezond.nl Bij Gezond.nl is online zorg het startpunt. Dezelfde kwaliteit en veiligheid als een traditionele huisarts, maar dan via een gebruiksvriendelijke en betrouwbare app. 

DocLine Bij onze DocLine praktijken ontvangen patiënten zorg online als het kan en zorg op de praktijk wanneer dat nodig is. 


Zorg in opdracht

Arts en Zorg levert zorg in opdracht. Deze zorg bieden we als toegang tot zorg anders is dan in de reguliere zorg. We bieden bijvoorbeeld: 

 • Arrestantenzorg bij de politie Haaglanden
   Onze huisartsen en verpleegkundigen werken samen om arrestanten goede huisartsenzorg te geven. 
 • Medische Diensten Krijgsmacht (MDK)
  Samen met Zorgverzekeraar DSW zijn we de uitvoerend verzekeraar voor alle 40.000 actieve militairen in Nederland. 
 • Asielzoekerszorg via GZA
  We vinden dat iedereen recht heeft op goede gezondheidszorg. We bieden huisartsenzorg op ieder asielzoekerscentrum via Gezondheidszorg Asielzoekers (GZA) in opdracht van het COA. We besteden daarbij extra tijd aan de taal- en cultuurverschillen, de leefsituatie en de verschillende zorgbehoeften. Daarnaast organiseren en vergoeden we de zorg aan asielzoekers via Regeling Medische zorg Asielzoekers (RMA).
  Lees meer over GZA

 

 

 

Inschrijven bij Arts en Zorg

Uw huisarts is binnen handbereik

Inschrijven is zo geregeld: meld u aan en wij regelen de rest.

Inschrijven als patiënt bij Arts en Zorg

Onze patiënten geven Arts en Zorg gemiddeld een 8,1