Medisch Contact Centrum

24/7 medische huisartsenzorg op afstand

Het Medisch Contact Centrum (MCC) ondersteunt organisaties door 24/7 huisartsenzorg op afstand te bieden. Daarmee is het MCC een belangrijk onderdeel in het duurzaam inrichten van huisartsenzorg. Het MCC biedt medische zorg en ondersteunt bij praktische zorgzaken. Dit doen we zowel voor de reguliere zorg, als voor bijzondere doelgroepen zoals asielzoekers en militairen.

Bekijk vacatures

Hoe werkt het MCC? 

Ons team bestaat uit huisartsen, triagisten, doktersassistenten, verpleegkundigen en  geneeskundestudenten. Dagelijks staan onze zorgverleners klaar om patiënten verder te helpen via chat, telefoon of video.

Het MCC heeft verschillende locaties. Zo zitten we in Amsterdam, Arnhem, Enschede, Groningen en Utrecht. Jaarlijks voeren we meer dan 250.000 telefoongesprekken en tienduizenden videoconsulten en chats.

Samenwerken 

We werken samen met verschillende organisaties om goede zorg te bieden. Benieuwd naar de mogelijkheden?  Stuur dan een mail naar contact@medisch-contact.nl. We verkennen graag samen met u wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Triage

We beoordelen telefonisch en via beeldbellen de urgentie van de hulpvraag en bepalen op basis hiervan de vervolgstappen.

Telefonische ondersteuning

Zo plannen we afspraken in op het spreekuur en helpen we militairen met vragen over hun zorgverzekering.

Medische chat en webcare

Doktersassistenten en huisartsen geven patiënten medisch en praktisch advies via de chat en kunnen indien noodzakelijk overschakelen naar videobellen.


Werken bij het MCC

Bied samen met ons de beste mogelijke zorg en kom werken bij het MCC. Er zijn veel mogelijkheden: teamleider, huisarts, servicemedewerker, triagist en meer. Voor studenten bieden we een waardevolle bijbaan waarin je veel (triage)ervaring opdoet, een opleiding kunt doen en bijdraagt aan betere zorg. Ontdek onze vacatures of stuur een open sollicitatie naar sollicitatie@artsenzorg.nl

Bekijk vacatures

Inschrijven bij Arts en Zorg

Uw huisarts is binnen handbereik

Inschrijven is zo geregeld: meld u aan en wij regelen de rest.

Inschrijven als patiënt bij Arts en Zorg

Onze patiënten geven Arts en Zorg gemiddeld een 8,1