Aangepaste werkwijze zomerperiode

12 jul 2022

Hoendiep

In de zomer werken wij met een minimaal aantal huisartsen. Hierdoor passen wij onze werkwijze tijdelijk aan van 18 juli tot 1 september. 

Door te weinig personeel in de zomer is er minder ruimte voor afspraken bij de huisarts. Wij vragen u daarom om alleen voor dringende vragen een afspraak bij de huisarts te maken. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken. Twijfelt u of een afspraak nodig is? Op Thuisarts.nl leest u betrouwbare adviezen van huisartsen. U kunt ook contact opnemen met onze doktersassistent. Zij helpt u graag verder. Het is mogelijk dat de praktijk alleen open is voor spoed op een aantal dagen. Op onze website kunt u lezen welke dagen dit zijn.  

Regel uw zorg eenvoudig en snel online via Gezond.nl

Via patiëntenomgeving Gezond.nl kunt u altijd uw zorgzaken online regelen.

  • Herhaalmedicatie aanvragen: Gebruikt u vaker dezelfde medicijnen? Dan kunt u online een herhaalrecept bestellen.
  • Labuitslagen en medisch dossier bekijken: Bekijk uw medisch dossier eenvoudig online. Hier staan de adviezen van uw huisarts, labuitslagen en een medicijnenoverzicht.  
  • E-consult versturen naar een zorgverlener: Heeft u een vraag over uw gezondheid? Stuur veilig een bericht naar de huisarts of een andere zorgverlener met een e-consult. De zorgverlener reageert zo snel mogelijk op uw bericht.

Ga naar Gezond.nl

Voor vragen of wensen kunt u ons altijd mailen via hoendiep@artsenzorg.nl. Onze doktersassistenten en praktijkmanager Marieke van Bruggen - Grootonk helpen u graag verder.