Arts en Zorg / Gezond.nl en BeeHealthy bundelen hun krachten in online zorg

13 jun 2022

Innovatie

Gezond.nl, een initiatief van Arts en Zorg (de grootste eerstelijnsorganisatie van Nederland) gaat samenwerken met BeeHealthy. Dit digitale zorgplatform is onderdeel van de internationale zorgaanbieder Mehiläinen uit Finland. Met het BeeHealthy platform ontwikkelt Gezond.nl een nieuwe digitale kliniek. Hiermee vergroot Gezond.nl de toegankelijkheid en continuïteit van de gezondheidszorg in Nederland.

Via de digitale kliniek krijgt de patiënt direct toegang tot online zorg, aangevuld met fysieke zorg door een uitgebreid netwerk van zorgverleners. Gezond.nl maakt hierbij gebruik van de modules van BeeHealthy, zoals de digitale kliniek of online zorgprogramma’s. Gezond.nl maakt deze modules beschikbaar als ‘native apps’ die als nieuwe diensten aan het Gezond.nl portfolio worden toegevoegd.

Hiermee stelt Gezond.nl patiënten in staat zelf regie te nemen over hun gezondheid. Zo kan de patiënt via de digitale kliniek in contact komen met zorgverleners, een betere voorbereiding treffen voor een behandeling en ontvangt de patiënt proactieve nazorg.

Partners met dezelfde ambitie

“We zijn erg enthousiast over de samenwerking met een innovatieve partner als Arts en Zorg en de online dienstverlener Gezond.nl. We delen dezelfde ambities en cultuur, en dit zorgt voor een solide basis. Hierdoor bieden we een innovatieve oplossing waarmee de kwaliteit behouden blijft en toegankelijkheid van zorg wordt gegarandeerd”, zegt Anni Iso-Mustajärvi, Directeur van Saas Platform BeeHealthy.

Amon van den BorgCEO Arts en Zorg Groep: “Voor de ontwikkeling van een nieuwe digitale kliniek is BeeHealthy de juiste partner. Hun innovatieve platform gecombineerd met hun jarenlange ervaring als zorgaanbieder en kennis op het gebied van innovatie, zorgt ervoor dat wij onze samenwerking met vertrouwen tegemoet zien.”