Wij gaan verhuizen

2 mrt 2023

Atrium
Marie Curie

Met trots vertellen wij u over de verhuizing van onze huisartsenpraktijk naar een nieuwe locatie. Vanaf 20 maart 2023 bieden wij u zorg op Madame Curielaan 8 in Rijswijk.

Huisartsenpraktijk Marie Curie

Met de verhuizing krijgt onze praktijk een nieuwe naam: Huisartsenpraktijk Marie Curie. Dezelfde praktijk in een nieuw jasje. De nieuwe locatie biedt ons de mogelijkheid om u nog beter te helpen. Daarnaast is er meer parkeergelegenheid en kunt u ons beter bereiken met het openbaar vervoer. Zo stoppen tramlijnen 1 en 15 in de directe omgeving.

Wij begrijpen dat een verhuizing impact kan hebben op onze patiënten. Daarom laten we u graag weten dat uw patiëntendossier, inclusief medische gegevens, veilig en vertrouwelijk meeverhuizen naar onze nieuwe locatie. U hoeft hiervoor geen actie te ondernemen.

Vanaf 20 maart zijn onze contactgegevens als volgt:

  • Adres: Madame Curielaan 8, Rijswijk
  • E-mailadres: mariecurie@artsenzorg.nl
  • Telefoonnummer: 070 - 399 1919, deze blijft hetzelfde
  • Website: www.artsenzorg.nl/marie-curie
    Chat hier iedere dag met een zorgverlener van 07.00 tot 21.00 uur.

Aanpassen werkwijze telefonie

Vanaf 20 maart krijgt u direct een huisarts aan de telefoon wanneer u naar de praktijk belt. Op deze manier krijgt u snel antwoord op uw vraag. Wij zijn iedere werkdag telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 12.00 uur. Uiteraard kunt u altijd uw zorg online regelen via patiëntenomgeving HuisartsDichtbij.

Uitbreiding team

Op de nieuwe locatie breiden we ons team uit en pakken zij samen de zorg op. Dit betekent dat u bij alle huisartsen, praktijkondersteuners en de Physician Assistant in opleiding terecht kunt met uw zorgvraag. Heeft u een spoedvraag? Dan behandelt de zorgverlener die u het snelste kan helpen uw klacht. Bekijk vanaf 20 maart het complete team op onze website. 

Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen op onze nieuwe locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.