Afspraak maken bij Huisartsenpraktijk Leeuwarden

Voor het maken van een afspraak bij een zorgverlener kunt u gebruik maken van ons online portaal gezond.nl. In verband met het Coronavirus is het momenteel alleen mogelijk om online een afspraak te maken voor een telefonisch- of  videoconsult (beeldbellen). Let op: telefonische- en videoconsulten zijn alleen bedoeld voor het bespreken van klachten waarbij geen lichamelijk onderzoek of medische verrichtingen nodig zijn. Wanneer de maatregelen rondom het Coronavirus opgeheven zijn, kunt u via gezond.nl ook een afspraak op het spreekuur in de praktijk plannen. Als u nu een afspraak op de praktijk wilt inplannen, neem dan telefonisch contact met ons op. We stellen u dan extra vragen over mogelijke Coronavirus-gerelateerde klachten.

Maak alleen online een afspraak wanneer uw klacht niet dringend is. Neem voor spoed altijd telefonisch contact met ons op. Weet u niet zeker of u een afspraak nodig heeft? Gebruik dan de chat om een van onze zorgverleners te spreken. Zij kunnen u verder helpen en een afspraak voor u inplannen. U vindt de chat rechts onderin het scherm.

   

Online afspraak maken

Online regelen heeft veel voordelen:

  • U staat niet in de wacht
  • U kunt rustig de beschikbare data bekijken en deze met uw agenda vergelijken
  • U kunt een afspraak maken voor een gewoon consult en een videoconsult
  • U kunt een afspraak maken op een moment dat het voor u uitkomt
Maak direct uw online afspraak
 

Hoe werkt het?

  • Klik op “Maak direct uw online afspraak” hierboven 
  • Log in met uw DigiD
  • Ga naar “Afspraken”
  • Kies waarvoor u een afspraak wilt maken. Of kies zelf bij welke zorgverlener u een afspraak wil maken
  • Kies een tijdstip en maak de afspraak
  • U ontvangt, als u dat wilt, een ontvangstbevestiging van uw afspraak

 

 
 

Chat met een zorgverlener

Heeft u een vraag en weet u niet zeker of u een afspraak nodig heeft? U kunt uw vraag ook stellen via de online chat met onze doktersassistenten. De chat is dagelijks tussen 7.00 en 20.00 beschikbaar middels de widget rechtsonder in de hoek van deze pagina.

 

 
 

Telefonisch

U kunt ons uiteraard ook altijd telefonisch bereiken voor het maken van een afspraak. Dat kan via het telefoonnummer 058 - 216 49 69. De patiënten van dokter Bijsterveld kunnen bellen naar 058 - 212 61 87. U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 12.00 uur. 

 

 

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag, bijvoorbeeld over visites/huisbezoeken, telefonische afspraken, het maken van een (online) afspraak of wilt u meer informatie over het inplannen van een dubbel consult? Vind het antwoord op uw vraag bij de veelgestelde vragen of stel uw vraag via de chat rechts onderin het scherm

Goed voorbereid naar uw afspraak?

Soms kan het lastig zijn om goed uit te leggen wat uw gezondheidsvraag of -klacht is. Daarom hebben we een korte vragenlijst die u kunt gebruiken om voor uzelf overzicht te creëren, ter voorbereiding op uw afspraak. Zo kunt u gemakkelijker aan onze zorgverleners vertellen waar u mee zit en kunnen zij u beter helpen.

Bekijk de vragenlijst hier.