Afspraak maken bij Huisartsenpraktijk Leeuwarden

Voor het maken van een afspraak bij een zorgverlener kunt u gebruik maken van ons online portaal gezond.nl. Maak alleen online een afspraak wanneer uw klacht niet dringend is. Neem voor spoed altijd telefonisch contact met ons op. Weet u niet zeker of u een afspraak nodig heeft? Gebruik dan de chat om een van onze zorgverleners te spreken. Zij kunnen u verder helpen en een afspraak voor u inplannen. U vindt de chat rechts onderin het scherm.

   

Online afspraak maken

Online regelen heeft veel voordelen:

  • U staat niet in de wacht
  • U kunt rustig de beschikbare data bekijken en deze met uw agenda vergelijken
  • U kunt een afspraak maken voor een gewoon consult, een telefonisch- en videoconsult*
  • U kunt een afspraak maken op een moment dat het voor u uitkomt
Maak direct uw online afspraak

*Telefonische- en videoconsulten zijn alleen bedoeld voor het bespreken van klachten waarbij geen lichamelijk onderzoek of medische verrichtingen nodig zijn. 
 

Hoe werkt het?

  • Klik op “Maak direct uw online afspraak” hierboven 
  • Log in met uw DigiD
  • Ga naar “Afspraken”
  • Kies waarvoor u een afspraak wilt maken. Of kies zelf bij welke zorgverlener u een afspraak wil maken
  • Kies een tijdstip en maak de afspraak
  • U ontvangt, als u dat wilt, een ontvangstbevestiging van uw afspraak
Let op: door het coronavirus kunt u tijdelijk online enkel een afspraak inplannen bij de Physician Assistant, Verpleegkundig Specialist en de POH-fysiotherapeut. Wilt u een fysieke afspraak bij de huisarts? Neem dan telefonisch contact met ons op. 

 

 

Chat met een zorgverlener

Heeft u een vraag en weet u niet zeker of u een afspraak nodig heeft? U kunt uw vraag ook stellen via de online chat met onze doktersassistenten. De chat is dagelijks tussen 7.00 en 20.00 beschikbaar middels de widget rechtsonder in de hoek van deze pagina.

 

 

Telefonisch

U kunt ons uiteraard ook altijd telefonisch bereiken voor het maken van een afspraak. Dat kan via het telefoonnummer 058 - 216 49 69. U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 12.00 uur. 

 

 

Heeft u vragen?

Heeft u een vraag, bijvoorbeeld over visites/huisbezoeken, telefonische afspraken, het maken van een (online) afspraak of wilt u meer informatie over het inplannen van een dubbel consult? Vind het antwoord op uw vraag bij de veelgestelde vragen of stel uw vraag via de chat rechts onderin het scherm

Goed voorbereid naar uw afspraak?

Soms kan het lastig zijn om goed uit te leggen wat uw gezondheidsvraag of -klacht is. Daarom hebben we een korte vragenlijst die u kunt gebruiken om voor uzelf overzicht te creëren, ter voorbereiding op uw afspraak. Zo kunt u gemakkelijker aan onze zorgverleners vertellen waar u mee zit en kunnen zij u beter helpen.

Bekijk de vragenlijst hier.