Afspraak maken bij Huisartsenpraktijk Leeuwarden

Voor het maken van een afspraak bij een zorgverlener kunt u gebruik maken van ons online afspraken portaal. Dit is niet bedoeld voor dringende gevallen. Neem daarvoor altijd telefonisch contact met ons op. Daarnaast kunt u ook informatie inwinnen via onze chat met zorgverleners.

   

Online afspraak maken

Online regelen heeft veel voordelen:

  • U staat niet in de wacht
  • U kunt rustig de beschikbare data bekijken en deze met uw agenda vergelijken
  • U kunt een afspraak maken op een moment dat het u uitkomt. Telefonisch zijn wij alleen tijdens werkdagen bereikbaar
  • Naast het online afspraak maken kunt u online ook een herhaalrecept aanvragen of middels een e-consult een vraag aan uw huisarts stellen
Online afspraak
 

Hoe werkt het?

Maak een afspraak door te drukken op de knop ‘Online afspraak' op de homepage of via bovenstaande knop. We vragen u om in te loggen met uw DigiD. U doorloopt een aantal stappen waarmee u uw afspraak in kunt plannen. Is het levensbedreigend? Dan adviseren we altijd direct telefonisch contact op te nemen met de praktijk. Twijfelt u of een afspraak nodig is? Dan kunt u een chat starten via de widget rechtsonder in de hoek of bel naar de praktijk. 
 

 

 
 

Chat met een zorgverlener

Heeft u een vraag en weet u niet zeker of u een afspraak nodig heeft? U kunt uw vraag ook stellen via de online chat met onze doktersassistenten. De chat is dagelijks tussen 7.00 en 20.00 beschikbaar middels de widget rechtsonder in de hoek van deze pagina.

 

 
 

Telefonisch

U kunt ons uiteraard ook altijd telefonisch bereiken voor het maken van een afspraak. Dat kan via het telefoonnummer 058 - 216 49 69. De patiënten van dokter Bijsterveld kunnen bellen naar 058 - 212 61 87. U kunt ons bereiken tijdens onze openingstijden; van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur. 

 

 

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag, bijvoorbeeld over visites/huisbezoeken, telefonische afspraken, het maken van een (online afspraak) of wilt u meer informatie over het inplannen van een dubbel consult? Bekijk dan onze veelgestelde vragen.

Goed voorbereid naar uw afspraak?

Soms kan het lastig zijn om goed uit te leggen wat uw gezondheidsvraag of -klacht is. Daarom hebben we een korte vragenlijst die u kunt gebruiken om voor uzelf overzicht te creëren, ter voorbereiding op uw afspraak. Zo kunt u gemakkelijker aan onze zorgverleners vertellen waar u mee zit en kunnen zij u beter helpen.

Bekijk de vragenlijst hier.