Huisarts in Winschoten

Welkom bij Gezondheidscentrum Winschoten van Arts en Zorg! Wij werken met een gemengd team van huisartsen. U kunt bij ons kiezen of u liever een mannelijke of vrouwelijke huisarts wilt. Op onze teampagina kunt u zien welke huisartsen bij ons werken.

U staat bij Winschoten in principe ingeschreven bij een vaste huisarts. Wanneer uw eigen huisarts niet aanwezig is, bekijkt de doktersassistent samen met u of u bij een andere beschikbare huisarts terecht kunt. Zo kunnen wij u altijd van dienst zijn wanneer u klachten heeft.

Voor kleine onderzoeken of een snelle, eenvoudige behandeling werken we ook met het assistentenspreekuur. Ook doen we in deze huisartsenpraktijk uitgebreid onderzoek en verlenen we chronische zorg

Inschrijven bij huisarts in Winschoten

Wilt u zich inschrijven bij Gezondheidscentrum Winschoten? Klik dan op onderstaande button om naar het inschrijfformulier te gaan. 

Direct inschrijven

Afspraak maken bij huisarts in Winschoten

Wilt u een afspraak maken bij ons Gezondheidscentrum in Winschoten? Dat doet u heel makkelijk op de afspraakpagina

Huisartsenpost Winschoten (Doktersdienst Groningen)

Heeft u 's avonds, 's nachts of in het weekend met spoed een huisarts nodig? Bel dan met de huisartsenpost via telefoonnummer 0900 - 9229 (Doktersdienst Groningen). Is er sprake van een levensbedreigende situatie? Bel dan altijd 112.